In 1979 begon Paul Casteleijn, net 21 jaar oud en vers van school, zijn hoveniersbedrijf. Meteen vanaf het begin heeft hij grote nadruk gelegd op de kwaliteit van aanleg en onderhoud, een benadering die zowel is aangeslagen bij zijn opdrachtgevers als bij de tuinarchitecten voor wie hij nog steeds veel werk uitvoert.

Nu, na ruim 30 jaar, is het een goed moment om eens terug te kijken op die periode. We hebben bijvoorbeeld meegedaan aan twee Floriades en zelfs de gouden en bronzen bekroning voor de tuinen gekregen. Ook voor andere tuinen, buiten de Floriades om, zijn gouden en zilveren prijzen behaald. In deze kwart eeuw hebben we naar schatting ruim 200 tuinen aangelegd, veelal in opdracht van tuinarchitecten voor particulieren en instellingen. Mooie tuinen, aansluitend op de wensen van de klant, en een klasse beter aangelegd dan gebruikelijk in de branche, in nauw overleg met opdrachtgever en tuinarchitect. Die samenwerking, gericht op goede communicatie over de grote lijnen zowel als detail, gecombineerd met hoge kwaliteitseisen en grote nauwkeurigheid, heeft geleid tot heel mooi werk en tevreden opdrachtgevers, van wie velen nog steeds een relatie met ons hebben.

30 jaar actief zijn in kwaliteitstuinen is ook aanleiding om vooruit te kijken naar de toekomst. Ons streven zal erop gericht blijven hoogwaardige en mooie tuinen te maken die passen bij de opdrachtgever, exact volgens de specificatie en in nauw overleg.

Paul Casteleijn